10/08/12

Perbincangan Penyelidikan Tindakan Fasa 2

Seperti kebiasaan, selepas pelajar kembali dari program Internship satu perjumpaan telah diatur oleh Penyelaras Penyelidikan Tindakan Dr Hj Mohd Isa Azis untuk membincangkan perkembangan penulisan penyelidikan tindakan dalam kalangan pelajar major Pendidikan Pemulihan dan Pendidikan Khas pada 09 Ogos 2012 di Dewan Hamzah Fansuri,IPG KBM.

Perjumpaan ini bertujuan menghimpunkan pelajar PISMP 8F dan PISMP 8G, untuk memastikan semua pelajar telah mengikut pelan tindakan penulisan laporan. Semasa perjumpaan , Dr Mohd Isa mengingatkan pelajar agar sentiasa mengikuti pelan tindakan penulisan dan memastikan format laporan adalah yang terkini. kemudiannya pelajar berjumpa penyelia masing-masing untuk membincangkan masalah dan perkembangan laporan penulisan.

Beberapa orang pensyarah termasuk Encik Zulkifly Husin dan Cik Siti Salamah sedang berbincang bersama pelajar seliaannya.

Kelihatan Encik Zulkarnain Hassan dan Encik Lee Thoi Hai bersama pelajar seliannyaPenyelaras Penyelidikan Tindakan JIP Dr Mohd Isa Azis berbincang dengan pelajar.

MENJENTIK MINDA.....

" Tiada tali yang paling erat selain tali silaturrahim,
Tiada pintu yang paling kukuh selain pintu hati,
Tiada hutang yang paling berat selain hutang budi,
Tiada pemberian yang paling berharga selain
memberi maaf... "